IMG_9674

 

Rogier is een gitarist en singer/songwriter met stevige bluesroots. Naast zijn passie, het maken van muziek, is Rogier eigenaar van de unieke Key Studio’s in Akkrum (www.keystudios.nl).

Rogier is gestart met gitaar spelen toen hij 11 jaar was. De reden: als een blok gevallen voor de ‘woman tones’ van Eric Clapton! Dus eindeloos blueslicks oefenen en vooral op ontdekkingsreis naar de roots van de blues. Dus via EC en Robert Cray naar BB King, Buddy Guy en Albert Collins om vervolgens via Howling Wolf, Muddy Waters en Bobby Bland bij zijn grote liefde te komen. Gave oude Chicago Blues van onder andere Big Maceo Merryweather.

Naast bij Key dagelijks bezig te zijn met het creëren en vereeuwigen van te gekke muziek is Rogier bij de Tuff Luckers de gitarist/zanger. Verwacht geen giga gear. Blues zit in je vingers, en komt vanuit je hart! Maar voor de puristen hieronder toch maar even een opsomming:

– ’57 Fender VibroChamp
– ’57 Fender Tremolux
– ’57 Fender stratocaster (Maple)
– ’97 Fender stratocaster (RoseWood, Slide Setup)
– ’16 Spinder CigarBox
– ’73 Gibson L5

Pero estas opciones naturales la investigacion ha enfrentado que algunas opciones naturales pueden embellecer los sintomas de la calidad de las erecciones. Sin embargo, se cuentan entre las dolencias más infradiagnosticadas y y según información las investigaciones de los médicos.

Geef een reactie