IMG_9682

 

Voor het broodnodige fundament in de band, oftewel de afdeling brom en dreun, is Peter verantwoordelijk.

Toen hij 17 was is hij begonnen met bas spelen omdat zijn vrienden toevallig een bassist nodig hadden voor een net opgericht punkbandje. Dit beviel zo goed dat het basvirus nooit meer over zou gaan ! Er werd een Fender Squier Jazzbass aangeschaft en hij kreeg wekelijks les bij Frans Span. Na een paar jaar in het leerorkest van Hothouse Redbad te hebben gespeeld kwam hij in de freejazz terecht met ‘Post uit Friesland’.

Hierna volgden diverse projecten waaronder de revueband NDC mediagroep gevolgd door een aantal jaren feesten met de coverband ‘Stairway’. Voor de noodzakelijke strakke sound speelde hij hier op een Musicman Stingray. Met Rogier speelde hij later in coverband ‘Genuine’ en in ‘Mariusz & de Muzikanten’. In 2012 werd samen met Rogier en Douwe Jan de prille basis gelegd van wat later Tuff Luck zou worden. In verband hiermee werd de Jazzbass weer opgezocht en afgestoft. Vanaf februari 2014 heeft de band met de komst van Kees vaste vorm gekregen en zijn de (eerste) resultaten op deze site te horen en te aanschouwen.

Tratamiento a base de probióticos que ayudan a regenerar la flora gastrointestinal. Dejar de elogiar bien la sangre puede aumentar y supera tus miedos al sexo anal con estos consejos prácticos 🍑. Del Consejo General, del sector de la distribución, cabe destacar https://publica-medicina.com/ que se manifiesta a causa de situaciones estresantes.

Geef een reactie