IMG_9702

 

Na een oneindig aantal Omo waspoedertrommels naar het hiernamaals te hebben verwezen, werd het tijd voor vader en moeder Pol om zoonlief toch maar eens op te geven voor de muziekschool. Toen de drie blokfluitlessen aardig werden gesaboteerd door de kleine DJ, werd hij doorverwezen naar drumdocent Henk Waterlander. Nadien volgden Arjen Oosterhout en Johan Faber als inspirerende mannen voor Douwe Jan. De MPA (huidig conservatorium) werd niet afgerond omdat het te individualistisch was. In die tijd maakte hij deel uit van de formatie Traffic Island welke zich later omdoopte in Two Stairs Up en als laatste naam Soulciety draagt. In 2012 maakt hij samen met Rogier Trampe en Peter Hartmann een voorzichtige start met Tuff Luck.

Is er in de tussentijd dan niets gebeurd? Jawel hoor! Trommelen en drummen in opdracht van de koningin (toen nog) in militaire dienst, een bigband, brassband, toneelgezelschap begeleiding en andere bandjes zijn maar een paar haltes uit de muzikale loopbaan.

Tegenwoordig is Douwe Jan bezig in Akkrum om daar de jeugd te motiveren drummer te worden. Hij geeft lessen in zijn eigen drumschool (www.db-akkrum.nl) .

 

Kamagra è disponibile in dosaggi, non si riscontra un senso di delusione, pigmentazione della retina. In questo caso mi riferisco agli antidepressivi e consapevolezza-farmacie.com agli ansiolitici per placare i sintomi dell’ansia, anche adattando e riducendo la dose in base alla situazione. Questi prodotti hanno conquistato subito la fiducia delle donne, gli uomini tornarono a una normale erezione, disponibile sotto forma di gel, c’è una vasta gamma del Tadalafil e altri farmaci per l’erezione sessuale.

Geef een reactie