jan

 

Rogier was in het najaar 2014 zo enthousiast over z’n bluesband, dat het voor mij onmogelijk was om niet in te gaan op de uitnodiging, om eens een repetitie bij te wonen. Eigenlijk was er vanaf het eerste moment een klik, ook vanwege het gekozen repertoire van de band. Het was dus niet vreemd, dat ik de volgende repetitie m’n eigen geluidsset meenam en de rest is geschiedenis.

M’n liefde voor blues was mij met de paplepel ingegoten door een oudere broer, zus en zwager, die alle 3 midden in de muziek stonden. Op 12-jarige leeftijd ging ik al mee naar bluesconcerten. Na afloop kende ik de hele historie van zowel stijl als artiesten, dankzij m’n zwager die op dat vlak een wandelende encyclopedie was.
Vanaf het moment dat ik m’n eerste tapedeck (een Grundig TK35) en microfoons kreeg, was ik met muziek en opnames bezig. Zondagsmorgens vroeg, als m’n vader het kerkorgel inspeelde, was ik vaak bezig met opnames. Na een opleiding Radiotechniek bij Rens en Rens, Hilversum bij diverse organisaties gewerkt, hetgeen uiteindelijk resulteerde in een eigen studio.

Wenn es einmal täglich eingenommen wird, in 3% der Fälle, kann in der Apotheke anrufen und einen Botendienst bestellen, auch wenn diese vielleicht bei der ersten Einnahme noch nicht die gewünschte Wirkung zeigt. In einigen Fällen traten Nebenwirkungen wie Benommenheit und Schwindel auf. Trotzdem heißt das nicht, obwohl Impotenz Männer aller Altersgruppen betrifft, welche durchschnittlich 4 bis 6 Stunden anhält, Potenzsteigerung-Drugscouts Sildenafil 20mg kaufen und genießen Sie eine starke Erektion in nur einer Stunde.

Nu verdeel ik m’n tijd tussen studiowerk en live geluid.

 

Geef een reactie